app-ontwikkeling en mobiel leren

In samenwerking met onze partners ontwikkelen we innovatieve applicaties voor iPhone of Android. Wij bieden ook onze mobiele diensten aan als een geïntegreerde oplossing. HMTL5- en native apps hebben voor ons geen geheimen.

Een mobiele oplossing maakt voor ons deel uit van een groter geheel, en biedt altijd een eigen toegevoegde waarde. De app past in een ruimere mobiele strategie, of heeft één specifiek doel, zoals een survey. Gebruikers doen op een laagdrempelige manier kennis op via hun smartphone of tablet. Dankzij de intuïtieve navigatie zijn ze meteen mee. Leeractiviteiten maken we zowel off- als online beschikbaar, zodat gebruikers ook buiten de kantoormuren of onderweg kunnen leren.

Met apps willen we mobiel leren in de praktijk brengen. Het laat ons toe snel, gemakkelijk en gericht informatie te verspreiden. De gebruiker heeft off- en online, op kantoor, thuis of onderweg, toegang tot een intense leerervaring op alle toestellen.

Neo ontwikkelt boeiende mobiele leerervaringen, beschikbaar op alle toestellen. Zo maken we leren toegankelijk en flexibel, altijd en overal.

Terug naar aanbod

Deze website gebruikt cookies om jou de beste website-ervaring te bieden