Totara Learn is het must-have leerplatform voor elke organisatie die de kennis van haar medewerkers flexibel wil ontwikkelen. Dat is een behoorlijk gedurfd statement. Gelukkig hebben we de nodige argumenten om het te onderschrijven. Je leest hier drie mooie pluspunten van dit innovatieve learning management systeem (LMS).

Eerst je geheugen opfrissen en lezen wat Totara Learn precies is? Onderaan dit artikel leggen we dat voor je uit.

Met multi-tenancy ondersteunt het LMS verschillende groepen

Dankzij multi-tenancy kom je tegemoet aan de noden van uiteenlopende groepen, departementen en suborganisaties. Alles vertrekt centraal, vanuit één onderdeel van je Totara LMS.

Totara stroomlijnt bovendien de administratie en zorgt voor duidelijk afgescheiden gebruikersomgevingen die, indien gewenst, de look en feel van een bepaald merk of afdeling vertegenwoordigen.

Een bijkomend voordeel: met Totara Learn bereik je ook gebruikers buiten je organisatie, zoals klanten, leveranciers, tijdelijke medewerkers, enzovoort. Je schaalt de reikwijdte van je leerprogramma’s dus op, afhankelijk van de noden van je bedrijf.

Leren wordt mobiel

Totara Learn komt nu ook met een mobiele app die leren nog flexibeler maakt. Gebruikers krijgen de vrijheid om hun leerprogramma af te werken waar en wanneer ze dat willen. Dat verbetert niet alleen voltooiingspercentages. Het zorgt er ook voor dat medewerkers training vlotter laten aansluiten bij hun dagelijkse taken en drukke agenda.

Uitgebreide rapporten en analyses voor Learning & Development

Door te focussen op analyses van data die er echt toedoen, verhoog je compliance, volg je prestaties op en verstuur je automatische e-mails om stakeholders in de loop te houden. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet met Totara Learn.

Met dat learning management systeem genereer je heel eenvoudig allesomvattende rapporten op basis van de parameters die jij ingeeft.

Met de analyses toon je als Learning & Development afdeling niet alleen aan dat leerbudgetten nuttig besteed worden. Ze geven ook leer- en prestatiedata weer waarmee je bijvoorbeeld in één oogopslag opvolgt welke medewerkers (niet) gecertificeerd zijn om bepaalde taken uit te voeren.

Wat is Totara Learn?

Als onderdeel van het Talent Experience Platform is Totara Learn een flexibel learning management systeem (LMS) dat:

medewerkers laat leren op hun manier, waar en wanneer ze dat willen;
de vaardigheden van personeel aanscherpt met doeltreffende blended leerstrategieën en krachtige leertools die samenwerken bevorderen;
de aanpak voor corporate training hertekent zodat die zich volledig aanpast aan jouw organisatie.

Vraag nu jouw Totara demo aan

Geef jouw learning management systeem een boost met het Talent Experience Platform van Totara. Niet alleen versterk je zo het talent management binnen je bedrijf. Ook de betrokkenheid van medewerkers (Totara Engage) en het opvolgen van prestaties (Totara Perform) krijgen een stevig duwtje in de rug.

De voordelen van het Totara Talent Experience Platform zelf ervaren? We zetten met plezier een demo op zodat je het LMS zelf kan ontdekken. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten? We helpen je graag verder! Contacteer ons voor een afspraak of een demo.

Contacteer ons