Digitaal Welzijn

Houden je werknemers het hoofd koel in het overweldigende aanbod aan digitale tools? Of verliezen ze hun concentratie, hebben ze stress en raakt hun evenwicht tussen werk en privé zoek? Creëer een stimulerende werkomgeving voor je collega’s en minimaliseer het risico op:

  • ziekteverzuim;
  • inefficiënt tijdsmanagement;
  • productiviteitsdaling.

5 redenen waarom je voor onze e-learning 'Digitaal welzijn op het werk' kiest

✔ Levensechte leersituaties dankzij storytelling

We confronteren je collega’s met realistische situaties, recht vanop de werkvloer. Als medewerkers van een fictief bedrijf begeleiden ze een personage, en proberen ze haar digitaal welzijn te verhogen.

✔ Downloadbare tips en tricks

Eenrichtingsverkeer? Daar houden we niet van. We laten de saaie theorie achter ons en betrekken eindgebruikers onmiddellijk met interactieve opdrachten en nuttige tips die ze meteen toepassen.

✔ Leerplatform naar keuze

Wij werken platformonafhankelijk. Jij hebt de keuze: je eindgebruikers volgen de e-learning op het Neo Academy platform, of je implementeert de e-learning als SCORM-pakket op jouw eigen LMS.

✔ Meertalig

Nederlands of Frans? Deze e-learning is standaard beschikbaar in twee talen. Je hoeft dus geen extra licenties aan te vragen.

✔ Mobiel leren

Onze online e-learning is responsief: je medewerkers leren dus waar en wanneer ze willen, en op elk toestel.

Zin om te proeven van de e-learning 'Digitaal welzijn op het werk'?

Vraag nu jouw demo aan

In de e-learning leren jouw medewerkers:

  • realistisch plannen;
  • juiste prioriteiten stellen;
  • efficiënt werken;
  • op tijd afsluiten;
  • voldoende rust inplannen.

Neo Learning als e-learningpartner #masterthenewfaster

✔ Pragmatisch

Onze e-learning is meteen toepasbaar in de dagelijkse werkroutine. Het resultaat? Kleine én grote taken raken afgewerkt, je collega’s ervaren innerlijke rust en dus ook minder stress.

✔ Wij brengen leerstof tot leven

We bieden geen saaie doorklikcursus, wel een functioneel en intuïtief design. Zo fietsen jouw collega’s met gemak door de opdrachten.

✔ Time is money

We spelen kort op de bal. Onze e-learning heeft een gemiddelde doorlooptijd van 25 minuten. Dankzij de intuïtieve navigatie zijn je medewerkers meteen mee.

Deze klanten gingen al succesvolmet onze digitale leeroplossingen aan de slag!