Digitaal Welzijn

Houden je werknemers het hoofd koel in het overweldigende aanbod aan digitale tools? Of verliezen ze hun concentratie, hebben ze stress en raakt hun evenwicht tussen werk en privé zoek? Creëer een stimulerende werkomgeving voor je collega’s en minimaliseer het risico op:

  • ziekteverzuim;
  • ineffeciënt tijdsmanagement;
  • productivieitsdaling.

5 redenen waarom je voor onze e-learning 'Digitaal welzijn op het werk' kiest

✔ Levensechte leersituaties met storytelling

We confonteren je collega’s met realistische situaties, recht vanop de werkvloer. Als medewerkers van een fictief bedrijf begeleiden ze een personage, en proberen ze zo haar digitaal welzijn te verhogen.

✔ Downloadbare tips en tricks

Eenrichtingsverkeer? Daar houden we niet van. We laten de saaie theorie achter ons en betrekken je eindgebruikers onmiddellijk met interactieve opdrachten, tips en tricks.

✔ Leerplatform naar keuze

Wij werken platformonafhankelijk, dus jij hebt de keuze: je eindgebruikers volgen de e-learning op het NEO Academy Platform, of je implementeert de e-learning als SCORM-pakket op jouw eigen LMS.

✔ Meertalig

Nederlands of Frans? De training is onmiddellijk in te zetten en standaard in twee talen beschikbaar.

✔ Mobiel leren

Onze online e-learning is full responsief: je medewerkers leren dus waar en wanneer ze willen en op eender welk toestel.

Zin in een proevertje van onze e-learning 'Digitaal welzijn op het werk'?

Test de training hier gratis

In de e-learning leren je collega’s:

  • realistisch plannen;
  • juiste prioriteiten stellen;
  • efficiënt werken;
  • op tijd afsluiten;
  • voldoende slaap inplannen.

NEO als e-learningpartner, da’s beleving en afstandsonderwijs op maat

✔ Pragmatisch

Onze e-learning is meteen toepasbaar in de dagelijkse werkroutine. Het resultaat? Kleine én grote taken raken afgewerkt, je collega’s ervaren innerlijke rust en dus ook minder stress.

✔ UX op maat

We bieden geen saaie doorklikcursus, wel een functioneel en intuïtief design. Zo fietsen jouw collega’s met gemak door de opdrachten.

✔ Time is money

We spelen kort op de bal. Onze e-learning heeft een gemiddelde doorlooptijd van 25 minuten, want dankzij de intuïtieve navigatie zijn je collega’s meteen mee.

Deze klanten gingen al succesvolmet onze digitale leeroplossingen aan de slag!

Kant-en-klare trainingen via Neo Learning Academy

Wil je razendsnel schakelen en een digitale training lanceren? Misschien staat wat je zoekt gewoon klaar in onze Neo Learning Academy. Je krijgt niet alleen de e-learning, we helpen je ook om de bewustwording te verhogen met een levendige communicatiecampagne.

Ontdek onze kant-en-klare e-learnings.
Leerplatformen
Neo Learning Acceleration
Leeroplossingen op maat
Neo Academy
Andere
Bedrijf
Naam