information security begint bij jou

veilig omgaan met bedrijfsinformatie

Wist je dat eindgebruikers de zwakste schakel zijn in de bescherming van bedrijfsinformatie? Uit onderzoek blijkt dat veel mensen zich niet genoeg bewust zijn van de gevaren van cybercriminaliteit. Ook bedrijven onderschatten de risico’s.

Om te voorkomen dat gevoelige bedrijfsinformatie en klantengegevens in foute handen belanden, volstaat het niet langer om alleen antivirusprogramma’s in te schakelen. Medewerkers sensibiliseren is cruciaal in de strijd tegen cybercriminelen.

hoe veilig is jouw bedrijf?

Hoe zit dat in jouw organisatie? Zijn medewerkers zich voldoende bewust van de gevaren? Om hen bewust te maken kunnen ze onze volledige responsieve e-learning moeiteloos bekijken op alle schermen. We bieden deze e-learning aan via onze academy of via SCORM op je eigen LMS.

scenario’s spelen en hackers ontwijken

Samen met EY ontwikkelden we een intuïtieve cursus waarin gebruikers de gegevens van hun fictieve werkgever moeten beschermen tegen hackers.

We presenteren vijf herkenbare cases, waardoor gebruikers zich vlot kunnen inleven in hun rol. Spelelementen zoals een barometer en een videobriefing maken de cursus extra motiverend.

Gebruikers kunnen, als ze willen, de bijhorende theorie raadplegen. Die informatie bevat nuttige tips om hen heelhuids door de cases te loodsen.

Terug naar projecten

Deze website gebruikt cookies om jou de beste website-ervaring te bieden